Over mij

Foto ilse

Op deze pagina is meer te lezen over mijzelf. Ik ben geboren in Delft waar ik tot mijn 16e heb gewoond. Daarna ben ik met mijn ouders naar Delfgauw verhuisd. Later ben ik daar ook gaan samenwonen. Op dit moment wonen we alweer meer dan 6 jaar met veel plezier in Pijnacker.

Mijn hobby’s zijn winkelen, dansen, lekker eten en gezellig met vriendinnen op stap.

Ik kan mijzelf omschrijven als zorgzaam, communicatief en hou van aanpakken.

Ruim 5 jaar heb ik op een kinderdagverblijf gewerkt. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en daarom heb ik ook besloten om de stap te zetten om voor mezelf te gaan beginnen. Dit ga ik doen in de vorm van gastouderopvang bij mij thuis.

Om dit mogelijk te maken heb ik mijn kinder ehbo vernieuwd en wil me in de toekomst gaan verdiepen in pedagogische methodiek. Bezig blijven met het vakgebied is belangrijk voor mijzelf maar ook voor de ontwikkeling van het kind.

Mijn huis is altijd schoon en ordelijk inricht zodat de kinderen een veilige ruimte hebben om zich te ontwikkelen en te spelen.

WP_20150125_002 WP_20150125_003  WP_20160117_18_31_10_Pro

Ik probeer de kinderen volgens een goed ritme op te voeden zodat ze goede sprongen kunnen maken. Op de pagina dagindeling is daar meer over te lezen.